Futurisme: Augmentarea realitatii USL

Ce mai stiti de ochelarii aceia cu care Google se tot screme de cativa ani  sa rupa gura targului si sa aprinda torta revolutiei transumaniste?! Noi am auzit ca o sa fie in pravalii prin 2014, nu inainte ca fiecare ministru USL sa dispuna de cate o pereche la purtator… Sa mai zica cineva ca Ponta nu stie sa cheltuie banul public… Deocamdata cica ii poarta doar Sergey  Brin pe la televiziuni, ca sa poata citi prompterul. Si totusi, nu pricepem ce-a tot mosmondit Brin   in Laboratorul X pana sa scoata o amarata de pereche de ochelari de sticla?

Ochii de la Google

Plebei nerabdatori, frustrati si nerusinati, ne-am asumat cu de la sine putere riscul coercitiei si-am aruncat indiscret o ocheada piezisa (in)spre viitor, la concurenta numita Sight Systems, ca sa ne lamurim o data pentru totdeauna cum o sa arate platitorii de taxe si impozite in ochii gingasi ai alesilor poporului. Ce-am gasit intrece orice inchipuire omeneasca!  Pasamite, de la aceasta revolutie a vederii pana la singularitatea tehnologica nu va mai fi decat un pas, iar Remus Cernea va deveni, in sfarsit, postumanistul aproape-nemuritor la care a visat dintotdeauna, adica un fel de zeu verde, cu coada regenerabila, indispensabil in aparatul de lucru, lupta si propaganda al oricarui prim ministru… Ia aminte Google, ochelarii tai nu-s decat cioburi fumurii de iarmaroc! 

Acest articol a fost publicat în Hazuri, nazuri, chicoteli, Sub vremi, Zgâiri în blidul altora și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Futurisme: Augmentarea realitatii USL

  1. Seba zice:

    Din pacate vremurile astea nu-s departe. Cine are urechi sa auda, cine are ochi sa vada! Viata devine tot mai mult ceva virtual (pentru majoritatea). Daca ne multumim sa gandeasca altcineva pentru noi asta meritam. Ar trebui sa dam ochelarii jos de pe ochi macar cateodata, sa privim atenti in jur si sa analizam lucrurile lucid. Realitatea va fi uneori greu de suportat, dar acesta e doar inceputul. Mama natura fie cu voi! ( caci noi nu prea mai suntem cu ea)…

De te frige la degete