Mercuriale de utere si plozi. 3 consecinte patologice ale „casatoriei pentru toti”

Incercand sa rastalmaceasca sensul institutiei matrimoniale, prin nesocotirea completa a legilor naturale, presedintele Hollande se aseamana celui care, aratand o completa ignoranta a geometriei, vrea sa redefineasca cercul drept poligon cu 4 laturi. Un lunatic veritabil de pe corabia nebunilor a lui Bosch.

Proiectul de lege Mariage pour tous al socialistului Hollande a intrat in faza dezbaterilor parlamentare. A si fost aprobat primul articol: casatoria este contractata de catre doua persoane de sexe diferite sau de același sex. Un proiect de lege care nu face referire la drepturile adultului la autodeterminare, nici la drepturile copilului, ci la dreptul primului asupra celui de-al doilea. Calul de bataie il reprezinta dreptul de a avea copii. Ce va insemna pentru Franta, pentru UE  si nu in ultima instanta pentru noi, romanii, adoptarea de catre inca o tara europeana a unei legi menite sa submineze institutia casatoriei?

Legea, o data aprobata, va avea 3 consecinte imediate, avantajante pentru cuplurile homosexuale, indezirabile insa tocmai pentru cel pentru care legea e chemata sa-i ofere protectie mai intai: copilul.

Adoptia ca rana

In Franta pana la Hollande, iubirea homosexuala se putea consuma legal numai intr-o uniune civila, care, insa, nu permitea cuplului sa aiba si copii. O data casatoriti sub auspiciile  noii legi a lui Hollande, nimic nu va mai sta in calea homosexualilor francezi sa adopte copii, daca asta le e vrerea, pentru ca adoptia este o consecinta imediata a casatoriei. Pana acum, scopul fundamental al acesteia era sa protejeze viitorul copil, dandu-i posibilitatea sa aiba o mama si un tata. Noua lege nu mai are ca centru de greutate dreptul copilului la o viata normala, fiind substituit omnipotentei parintilor posesori de drepturi: dorinta de a avea un copil devine dreptul de a avea un copil.

Permitand homosexualilor sa se casatoreasca si implicit sa adopte, noua lege decide in ce fel de mediu se va dezvolta viitorul copil adoptat, care nu va mai fi in mod necesar unul fiziologic, cu mama si tata, negandu-i-se astfel posibilitatea experierii unei relatii paterne naturale cu parintele de celalalt sex. Astfel, copilul adoptat este supus fara voia lui angoasei unui trai suprasaturat de propriul sex (baiat cu 2 tati, fata cu 2 mame), ori a unuia din care parintele de acelasi sex este excizat complet (baiat cu 2 mame, fata cu 2 tati). Casatoria pentru toti va interzice practic copilului dreptul de a deveni un tata/o mama diferit(a) de parintii homosexuali care l-au adoptat.

Socialistii lui Hollande intorc pe dos intreaga semnificatie a casatoriei, pentru ca nu cauta sa rezolve problema stringenta a deficitului de tata si mama al rezervorului orfan, ci s-o adanceasca. Adultul capata si mai multe drepturi, in timp ce intreg cadrul destinat unei dezvoltari sanatoase a copilului aluneca in patologic.

Reproducerea umana asistata: varianta safica

Adoptia nu va rezolva insa nevoia de copii a cuplurilor homosexuale casatorite, de vreme ce copiii buni de adoptie sunt rari si sunt doriti si de cuplurile normale.  Prin urmare, proiectul de lege va cauta sa raspunda acestei cereri suplimentare si neprevazute de copii prin relaxarea legislatiei privind reproducerea umana asistata. Pana acum, apelarea la acesta solutie se facea numai in ultima instanta, dupa ce toate celelalte solutii se vor fi consumat fara succes si numai dupa o consiliere riguroasa. Ori ele sunt impracticabile in cazul cuplurilor homosexuale, care sunt infertile prin definitie! Si uite cum apare discriminarea…

Reproducere umana asistata

… discriminare cu care orice socialist ori liberal (care din punct de vedere al ingineriilor sociale nu-i altceva decat un socialist deghizat) va lupta pana in panzele albe, mai ales cand e vorba de minoritati sexuale.  Noua lege va da posibilitatea cuplurilor lesbiene sa apeleze la o tehnica medicala destinata pana mai ieri numai tratamentului infertilitatii cuplurilor normale: fertilizarea in vitro (FIV).

Multumita lui Hollande, apelarea la FIV de catre orice cuplu lesbian doritor de copii va fi foarte lesnicioasa. Sperma necesara va proveni de la un donor, ales pe spranceana, de preferinta homosexual, ca sa fie din aceeasi familie identitara. Pentru cuplurile pentru care dorinta de plozi e arzatoare, intreaga inginerie a facutului de copii pe cai alogene poate fi eficientizata prin fertilizarea simultana a ambelor partenere. Astfel, nici una nu va fi discriminata in cursul celor 9 luni de sarcina. Ajunse la termen, ginecologul le va rupe apa la aceeasi ora, durerile nasterii vor navali aproape simultan, iar ele vor naste la interval de secunde, tinandu-se de mana!

Iata cum medicina se metamorfozeaza intr-o unealta de satisfacere a oricarei elucubratii rezultate din atotputernicia unor drepturi pe care ti le confera legea. FIV va juca un rol esential in transformarea copilului nenascut intr-un simplu obiect al satisfacerii unei fantezii safice, care din punct de vedere al legii lui Hollande, este un drept! Implicatiile sunt nebanuite, mergand pana in zona patologica a traficului cu fiinte umane, deoarece se va crea impresia, profund falsa, ca gametul nu e altceva decat o marfa de uz curent, fabricata din material biologic anonim.

Homosexualii hirsuti nu pot apela deocamdata la acesta tehnologie, pentru ca nu au uter, dar legea ii va ajuta negresit si pe ei prin apelarea, tot intr-un cadru legal, la noul septel uman: mamele surogat.

Pantece de inchiriat

O data aprobata, noua lege a casatoriei va baga zazanie printre pederastii dornici de copii, care se vor plange de discriminare. Cum va contracara domnul Hollande o asemenea nedreptate? Simplu: le va oferi un cadru legislativ pentru a putea apela la mama surogat. Contra cost, evident, compensat eventual, intr-o anumit procent, din banul public. In felul acesta nu numai copilul devine obiect de uz curent, dar femeia devine unealta de productie. Noul septel uman. Se creeaza peste noapte o noua forma alienata de a castiga un ban cinstit. O noua slujba va apare in nomenclatorul de meserii european.

Mama surogat

Asta pana cand se va permite comodificarea corporala, pentru a permite si barbatului sa apeleze la FIV si sa duca o sarcina, mai intai in cavitatea peritoneala, apoi intr-un uter artificial. Barbatul gravid va naste deocamdata prin cezariana, dar nu trebuie ignorat potentialul stiintei in materie de dilatare a materialelor, fie ele si biologice.

Un inceput pentru sfarsitul casatoriei

Vrem, nu vrem, toti suntem nascuti dintr-o mama si un tata. N-or fi ei parintii perfecti, dar pentru a deveni noi insine, e mandatoriu sa-i avem pe amandoi in viata noastra. A fi crescut de un cuplu normal e un drept. Legea lui Hollande pune accentul strict pe dorinta adultilor de a avea copii. In loc de a promova egalitatea, va adanci si mai tare inegalitatea. Ingineria sociala pe care Hollande o promoveaza nu face altceva decat sa reduca copiii si uterele la simple obiecte de tranzactie din mercurialele targurilor de septel uman ale viitorului. Elton John a batut deja primul cui, iar in micul Paris sunt cel putin o duzina de ONG-uri care transpira extatic la astfel de initiative legislative.

Cel mai probabil legea lui Hollande va fi aprobata. Uranistii si tribadele de la Patrie vor avea aceleasi drepturi ca orice cuplu heterosexual. In numele progresului si impotriva legilor naturale, statul le ofera o garderoba legislativa care forteaza nediferentierea dintre normal si patologic.  Ce n-a catadicsit sa explice pana acum presedintele Holland este in numele carei modernitati vrea dumnealui sa priveze copilul de jumatate din constructia sa identitara?

Ce va urma, ne veti intreba? Nimic mai simplu: casatoria in Biserica, cu preot racordat la noile valori ale civilizatiei europene, ca sa consimta si Cel de Sus la asemenea faradelege. Ca sa nu fie discriminati homosexualii „crestini”… Si dupa aceea? Intai va deschide discret usa catre incest¹ in cuplurile homosexuale, tot in numele iubirii. Dupa aceea urmeaza alti indragostiti de pe lista de asteptare: poligamii, poliandrii, zoofilii², pedofilii… Si ei vor striga statului grijuliu ca sunt discriminati. Si lor li se vor da drepturi. Si dupa aceea? Dupa aceea vom trai in cea mai non-discriminatorie dintre toate lumile posibile.

Abia atunci va fi raiul pe pamant.

[Surse:Olivier Boulnois, Monsieur Hollande, la loi sur le „maraige pour tous” aurait 3 conséquences indésirables, Le nouvelle Observateur, 1 februarie 2013; Yves Charles Zarka, „Meriage pour tous” ou fin du mariage?, Le Monde, 7 februarie 2013]

¹o spune chiar un homosexual, Xavier Bongibault, presedintele „Plus gay sans mariage”, o asociatie de lupta impotriva mariajului intre homosexuali,  intr-un interviu pentru Seronet

²Peter Singer, unul dintre cei mai influenti eticisti si filozofi utilitaristi contemporani, sustine, de exemplu, ca practicarea zoofiliei cu maimutele antropoide nu trebuie considerata ofensatorie demnitatii umane, de vreme ce oamenii sunt tot primate. Tot el este si cel mai inversunat sustinator  al avortului dupa nastere.

Anunțuri
Acest articol a fost publicat în Sub vremi, Zgâiri în blidul altora și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Mercuriale de utere si plozi. 3 consecinte patologice ale „casatoriei pentru toti”

  1. sandy zice:

    Pare de domeniul SF. Citeam acum 10 ani literatura fantastica si mi se pareau „doar” niste idei monstruoase. Acum…se pare ca devin realitate. Refuz sa cred ca asta este lumea in care ne vom creste copilasii. Din pacate…religia in forma ei bruta, ne invata niste reguli de bun simt si niste obiceiuri ce pot doar ajuta societatea sa existe normal si fara derapaje de acest gen. Dar….daca te duci acum la biserica o sa vezi ca sunt prea multi batrani, si prea putini tineri atrasi. Si…ce e atat de rau in slujba din fiecare Duminica???…te invata sa nu furi, sa nu dai in cap nimanui, sa iti „iubesti” semenii (si aici nu ma refer la homosexualitate), sa duci un trai cinstit…..sunt oare discriminatorie eu ? sau poate ca cei care inca mai cred in idea de mama si tata (femeie si barbat) sunt demodati pentru vremurile actuale….mi-e scarba cat de nebuni am ajuns sa fim…

De te frige la degete

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s