Bucuresti, capitala Ungariei

Am vazut ca artistii nu prea se omoara cu geografia. Buna seara, Budapest! a intrat deja in folclor, dupa ce ignoranti celebri precum Jackson, Morcheeba, Iron Maiden, Lenny Kravitz sau James Hetfield de la Metallica ne-au jignit impardonabil incurcand o bijuterie de oras cu mahalaua de pe Dambovita. Dar oare nu se intampla si invers? Cunoastem un singur caz, al celor de la Kaiser Chiefs, care, in 2008, la festivalul de la Sziget, le-ar fi strigat ungurilor din toti bojocii: Hello, Bucharest! Dar artistii trebuie sa stie sa cante, nu unde sa cante, nu?

Bukarest, Magyarország Fővárosa

Lucrurile se schimba cand e vorba de presa, de ziare, de jurnalisti. Scuzele nu mai tin. Ultima trasnaie nord-americana in privinta geografiei europene vine de la Cetateanul Ottawan, care in numarul din 1 februarie 2012 a  împlântat Bucurestiul cel zgribulit de frig drept in inima vesnic nemangaiata a Ungariei mici (vezi foto). Un singur lucru nem értem: cum din toate romancele focoase din Bucuresti, fotograful roman de la Reuters, Bogdan Cristel, a ales-o pe cea mai tuciurie? Nem tudom!

Acest articol a fost publicat în Buchea şi grămăticul, Hazuri, nazuri, chicoteli, Trăsnăile presei, Zgâiri în blidul altora. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Bucuresti, capitala Ungariei

  1. Andra Simion zice:

    Auch! Nu mai pot canadienii de noi in frunte cu Bodgan Cristel (culmea, roman). Asta m-a facut sa caut cum mai sunt romanii la ora actuala (pe google) ca mi-am amintit de campania ROMsi rezultatele spun ca romanii sunt destepti, educati, inteligenti, frumosi :))

De te frige la degete

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s