Două scurte cu nemți

Una despre inventivitate

Cică aterizează (în sfârșit!) extratereștrii pe pământ. Pupături, strângeri de mâini, schimb de amprente și sms-uri cu grăsunii de la ONU, după care își iau zborul, nu înainte de a lua cu împrumut, pe termen scurt (3 luni) și dobândă la vedere, un american, un neamț și un român (ne-reprezentativ pentru populația României, să fim inteleși!) ca să le studieze inventivitatea. După ce scapă basma curată de resturile menajere care apără la unison planeta de pofticioși, prietenii de-o viață ai lui Mironov se apucă de dau fiecăruia din cei 3 pământeni câte 2 bile de oțel inoxidabil și un șut în fund în câte o cameră goală, umplută cu zgomot alb și gravitație de 9.81 m/s la pătrat. După trei luni se duc ozenauții să vadă rezultatele.

Deschid ușa americanului, care era plin de mușchi striați. – Schwarzenegger, frate! bipăie uluiți eco-costelivii, clatinându-și bostanii aprobator.

Deschid ușa neamțului, care ștergea de praf interplanetar o machetă de Mercedes-Benz SLS AMG E-Cell (Ediție 2013). Scundacii cu pâlnii clăpăuge si emițătoare in bandă UHF (sau UHT?!) se apucă de gesticulat precum chinezii când au descoperit America cu vreo 70 de ani înaintea lui Columb și încep să-i fluiere neamțului în ureche Gott erhalte Franz den Kaiser.

În sfîrșit, deschid și ușa românului, care stătea într-un colț și fluiera a pagubă. Se uită strănepoții lui ET în stânga, se uită în dreapta, se uită în sus, se uită în jos… Camera goală, românul cu mâinile goale, bilele nicăieri. – Unde-s bilele, cetățene? se agită nervoși verzuliii, pipăindu-și armamentul din dotare.

– Păi, pe una am stricat-o și pe cealaltă am pierdut-o!

Alta despre salvare

…sau cum o să ne scape neamțul pe noi, Untermenschen (adică restul Europei, in traducere liberă și corectă dpdv politic), de datoriile suverane:

>

Bonus: replica englezilor

Acest articol a fost publicat în Hazuri, nazuri, chicoteli și etichetat , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Două scurte cu nemți

  1. Sorina zice:

    SUUUPEEER!!! 😀 😀 😀

De te frige la degete

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s